Olyan verekedéssel zárult egy focimeccs, hogy a rohamrendőrök avatkoztak közbe

2 hete ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hatalmas tömegverekedéssel zárult az uruguayi labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának rangadója, a Defensor Sporting és a River Plate összecsapása.

A hazai csapat korán vezetést tartott, majd elkezdte tördelni a játékot, valamint az ellenfelet is. Mutatja a feszültség növekedését, hogy az első félidő hajrájában három sárga lapot is kiosztott a játékvezető, de térfélcsere után a 19 éves Agustin Soria egy elkésett belépőért megkapta a második sárga lapját is. Az emberelőnyben játszó River sem játszott jobban, büntetőből növelték a hazaiak az előnyüket.

Már a 69. percben Cristian Almeida összeütközött a Defensor Sporting kapusával, amiből lökdösődés alakult ki, bár nem csodálkozhatunk rajta, mivel könyökkel vetődött bele Kevin Dawson arcába. A 95. percben azért csak sikerült szépítenie a kínlódó Rivernek, a 17 éves Faustino Barone fejelt egy gólt, de a Defensor Sporting így is 2-1-re nyert. Az utolsó pár percben többen is szópárbajba kezdtek, majd a hármas sípszó után elszabadult a káosz a pályán, még a rohamrendőrök is akcióba léptek, hogy szétválasszák a feleket.

A felvételek alapján a be sem álló Sebastian Guerrero robbantotta ki a bunyót, aki Matias Alfonsóval rúgta meg egymást a levegőben. Érdekes, de csak a hazaiak játékosa, Guerrero kapott ezért piros lapot.

Kapcsolódó
Sztriptíz klubban látták a Chelsea 16 éves tehetségét
Óriási balhé robbant ki Ecuadorban.

The post Olyan verekedéssel zárult egy focimeccs, hogy a rohamrendőrök avatkoztak közbe first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!