Szezon végéig biztos nem játszik a focista, aki nem utazott el egy meccsre, mert megtudta, hogy csere lenne rajta

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Felfüggesztette év végéig Naby Keitát a Werder Bremen, olvasható a klub honlapján.

Óriási felháborodást váltott ki a középpályás azzal, hogy nem vett részt a Leverkusen elleni találkozón. Utólag ugyanis kiderült, hogy amikor Keita tudomására jutott, hogy kimarad a kezdőcsapatból, egyszerűen otthon maradt. A Werder Bremen bejelentése szerint szezon végéig felfüggesztették a labdarúgó játékjogát és komoly pénzbírságot szabott ki rá.

Naby viselkedését nem tolerálhatjuk. Ezzel a tettével cserben hagyta a csapatot és feszültséget okozott szakmai és személyes szempontból is azzal, hogy saját érdekeit a csapat fölé helyezte. Ezt nem engedthetjük! A szezon hajrájában teljes összpontosításra van szükség és összetartásra. Ennél fogva nem maradt más alternatívánk, mint ezeket a büntetéseket kiszabni

– idézte Clemens Fritz igazgatót.

A Werder Bremen csak öt pontra van az osztályozós helyektől öt fordulóval a bajnokság vége előtt, így nem csoda, hogy feszült hangulatot teremtett Keita fegyelmezetlensége.

Kapcsolódó

The post Szezon végéig biztos nem játszik a focista, aki nem utazott el egy meccsre, mert megtudta, hogy csere lenne rajta first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!