Szoboszlai csereként állt be, fájdalmas vereséget szenvedett a Pool

2 hete ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Szoboszlai Dominikot csereként bevető Liverpool meglepetésre kikapott hazai pályán 1-0-ra a Crystal Palace-tól. A rengeteg helyzete hibázó Pool 28 veretlenül megvívott hazai bajnoki után kapott ki ismét az Anfielden, legutóbb 2022 októberében a Leeds tudta elvinni mindhárom pontot a bajnokságban. A liverpooliak kétpontos hátrányban vannak az élen álló Manchester City mögött.

Sokkolóan indult a meccs a Liverpool számára, ugyanis egy szép, baloldali összjátékkal a Palace a hazai védelem mögé került, majd Eze megszerezte a vezetést a 14. percben. Nem sokkal később Van Dijk csúszott el utolsó emberként, Mateta pedig elemelte a labdát Alisson mellett, de a visszafutó Robertson óriási bravúrt bemutatva, a gólvonalról mentett.

Idegesnek tűnt ezekben a percekben a Pool, de aztán fokozatosan vette át az irányítást és alakította ki a helyzeteket, a legközelebb a gólhoz a lécet eltaláló Endo, valamint a labdát akrobatikus mozdulattal a kapu felé irányító Diaz járt.

A második félidőre küldte be Szoboszlait Jürgen Klopp. A Liverpool helyzetkihasználása a második félidőre sem javult fel, egy kapu előtti kavarodás végén Núnez fordulatból lőtt a kapusba, majd a 73. percben Szoboszlai remek passzt adott Jotának, ám az ő lövését blokkolni tudta Clyne, pedig már üresen tátongott a vendégek kapuja.

Szinte azonnal kétgólos előnybe kerülhetett volna a Palace, de Mateta közeli lövését óriási bravúrral védte a visszatérő Alisson, majd a hazaiak vezettek kontrát, aminek a végén Jones ziccerben a kapu mellé célzott.

Az utolsó percekről mindent elárul, hogy volt egy olyan pillanat, amikor még Alisson is a vendégek térfelén volt. Szalah előtt volt egy nagy lehetőség is, azonban két lépésről nem sikerült betalálnia. A Crystal Palace hősiesen védekezett, és végül megszerezte a győzelmet, amely a legnagyobb siker a februárban kinevezett Oliver Glasner kinevezése óta. A csapat ezzel a győzelemmel a 14. helyre jött fel a tabellán.

A Liverpool minden sorozatot figyelembe véve három meccse nyeretlen, ikszelt a Manchester Uniteddel a bajnokságban, majd 3-0-ra kikapott az Atalantától az Euróa Liga negyeddöntőjében, és következett ez a váratlan zakó a Palace ellen.

The post Szoboszlai csereként állt be, fájdalmas vereséget szenvedett a Pool first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!