„A futball, amely annyi örömet adott nekem, most keményen megütött” – reagált a Barca kiállított védője

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kiesett a negyeddöntőben a Barcelona a Bajnokok Ligájából, miután hazai pályán 4-1-re kikapott a Paris Saint-Germaintől.

A mérkőzés kulcsfontosságú pillanata volt, hogy Ronald Araújo hátulról buktatta Bradley Barcolát, amiért Kovács István játékvezető azonnal kiállította a 29. percben. Ekkor még 1-0-ra vezetett a Barca, így aztán komoly fordulatot hozott a párharcba a hibája.

Para los que siguen diciendo que no es Roja

La falta de araujo no es la mano que apoya

Es el muslo de Araujo que golpea la pierna del delantero del PSG

pic.twitter.com/i3iEyNygny

— Arielipillo (@arielipillo) April 17, 2024

Az uruguayi védő is tudta persze, hogy hibát követett el, ezért szerdán a közösségi oldalain reagált a történtekre.

A futball, amely annyi örömet adott nekem, most keményen megütött. Köszönöm mindazoknak, akik feltétel nélkül mellettem állnak, a csapattársaimnak, akik mindent a pályán hagytak, és a szurkolóknak, akik a végsőkig hittek ebben a csapatban. Nagyon sajnálom, hogy nem adhattam meg nekik ezt az örömet. Megpróbáljuk újra. Forca Barca, örökre

– írta Araújo.

El fútbol que tantas alegrías me dio, ahora me golpea duro. Agradezco a todos aquellos que están incondicionalmente a mi lado, a mis compañeros que dejaron todo en el campo, y a la hinchada que creyó en este equipo hasta el final. Siento mucho no darles esta alegría. 🙏🏾

Lo… pic.twitter.com/nzh9ALxrL3

— Ronald Araujo (@RonaldAraujo_4) April 17, 2024

A kiesés azt is jelenti, hogy a Barcelona trófea nélkül zárhatja a szezont. Egyedül a bajnokságban van még versenyben Xavi csapata, hét fordulóval a szezon vége előtt nyolc pont a hátránya a Real Madrid mögött. A következő fordulóban épp el Clásicót rendeznek majd.

Kapcsolódó
„A bíró katasztrófa volt, nem érti a játékot” – keményen beleállt Kovács Istvánba Xavi a Barca BL-kiesése után
A mérkőzés során kiállított vezetőedző szerint azzal dőlt el a párharc, hogy a játékvezető piros lapot mutatott fel Ronald Araujónak.

The post „A futball, amely annyi örömet adott nekem, most keményen megütött” – reagált a Barca kiállított védője first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!