„Olyan volt ez a meccs, mint egy thriller”

1 év ezelőtt 71bohócdoktor szja 1% felajánlás

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést és egy szép góllal korán vezetéshez jutottak: a 12. percben Nagy Krisztián lendületből érkezve a kapust is kicselezve volt eredményes (1-0). A szünet után Banó-Szabó Bence pazar találatával azonnal növelte előnyét a házigazda (2-0) és eldőlni látszott a mérkőzés, ám a vendégek fokozni tudták a tempót és alig tíz perc után szépítettek Szécsi Márk (2-1), majd komoly nyomás alatt tartották a hazai kaput.

A mezőnyfölény góllá érett, a 87. percben Varga József lövése egy védőn megpattanva került a hálóba (2-2).

Még a győzelem lehetősége is felsejlett a vendégek előtt, de a 92. percben Bárány Donát közeli fejését Varga Bence hatalmas bravúrral védte.

Megmutattuk a karakterünket a második félidőben, a játékosok ezért dicséretet érdemelnek. Olyan volt ez a meccs, mint egy thriller

Az első játékrészben nyújtott teljesítménnyel nem vagyok elégedett, de amit a második kapott gól után nyújtottunk, az az a futball, amit szeretnénk látni a csapattól” – idézte Srdjan Blagojevic edzőt a DVSC honlapja.

„Meglepett minket az első félidőben tapasztalt indulat debreceni részről, nem értettem a durvaságokat. A második félidőben is kellett kényszerből cserélnem. A 65. perctől a DVSC kontrollálta a találkozót, az egy pontra rászolgáltak a vendégek, megérdemelten egyenlítettek” – mondta a kecskemétiek szakvezetője, Szabó István.

NB I, 13. forduló

Kecskeméti TE – Debreceni VSC 2-2 (1-0)
Kecskemét
v.: Görög
Kecskemét: Varga B. – Szalai, Belényesi (Rjasko 36.), Szabó A. – Nagy K., Banó-Szabó (Sági 68.), Vágó, Szuhodovszki, Zeke – Tóth, Katona (Szabó L. 58.)
Debrecen: Gróf – Kusnyír, Dreskovic, Lagator, Ferenczi – Varga J., Neofitidisz (Manrique 62.) – Bódi (Sós 72.), Babunski (Bárány 80.), Dzsudzsák – Szécsi (Kiziridisz 72.)
gól: Nagy K. (12.), Banó-Szabó (48.), illetve Szécsi (56.), Varga J. (87.)
sárga lap: Rjasko (52.), illetve Bódi (2.), Neofitidisz (6.), Legator (25.)

Kapcsolódó
Úgy tűnik, megátkozták a Honvéd debütáló edzőit
Vereséggel debütált a kispestiek új szakvezetője.

The post „Olyan volt ez a meccs, mint egy thriller” first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!